La plantilla de Correus Rubí, afectada per la sobrecàrrega de treball segons el sindicat CGT

Treball ha sancionat amb 7.000 euros l'empresa Correos per incomplir el dret d'informació dels delegats sindicals sobre els temps i paràmetres amb els quals es calculen les càrregues de treball

El sindicat CGT ha informat que el departament de Treball ha sancionat amb 7.000 euros de multa l'empresa Correos per incomplir el dret d'informació dels delegats sindicals sobre els temps i paràmetres amb els quals es calculen les càrregues de treball de les unitats de repartiment, entre elles la de Rubí. 

Una situació que ve d'anys enrere quan el febrer de 2018 es va obrir un expedient sancionador a Correos que va finalitzar el passat desembre de 2020, malgrat les al·legacions presentades per aquesta.

Segons CGT, la plantilla de Correos Rubí pateix una sobrecàrrega de treball "per falta de contractació en posicions estructurals i baixes de llarga duració. Així, informen que de les 42 seccions de repartiment o barris que hi havia a la ciutat l'any 2016, s'han eliminat 8 passant avui en dia a 34.

Unes seccions que pel sindicat pràcticament mai han estat cobertes, ja que Correos ha activat el que anomenen "Pla de Cobertura" i que es tracta que els treballadors que es mantenen actius cobreixin la secció i càrrega de treballs de les persones que estan de baixa o ja no formen part de l'empresa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.