56.310 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a votar a les Eleccions Generals d’aquest diumenge

La jornada d'aquest diumenge tindrà canvis en els punts de votació d'alguns districtes

La ciutadania amb dret a vot està convocada aquest diumenge a les eleccions per escollir el nou Congrés dels Diputats i del Senat. Al municipi, de 9 del matí a 8 del vespre s'obriran 90 meses electorals en 23 col·legis. D'altra banda, a causa de les obres en alguns col·legis electorals, diversos centres han canviat respecte a les eleccions del 28 de maig.

Els electors que votaven a l'escola Vint-i-cinc de Setembre ho faran al Teatre Municipal La Sala, mentre que les persones que votaven a l'Institut de La Serreta votaran al Centre Cívic de Ca n'Oriol. Els votants de l'escola Ramon Llull ho faran a l'escola Rivo Rubeo, les de l'Institut l'Estatut  a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i els que ho facin a l'institut de Montblanc aniran a l'escola d'art edRa.

A més, l'Ajuntament ha pres un seguit de mesures per mitigar els efectes de la calor per a les persones que formaran part de les meses electorals, com ara, la instal·lació de ventiladors a les meses electorals sense climatització i l'habilitació de fonts d'aigua als col·legis electorals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.