L'activisme i les iniciatives populars, objectius de l'AUP per al nou any

L’AUP organitza la primera assemblea de l’any aquest dissabte a les 10h al CRAC

L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) de Rubí comença l’any amb la primera assemblea del grup municipal aquest dissabte 11 de gener a les 10 h al CRAC (carrer Sant Joan 1), oberta a tothom que vulgui participar-hi.

En un comunicat, el partit explica que la reunió de dissabte està oberta a tothom i el seu objectiu és fer balanç econòmic i del treball realitzat, tant a la institució com a les comissions, i per parlar, entre d'altres, de la relació amb les Candidatures Alternatives del Vallès o de la participació en el Consell de la República.

Tanmateix, asseguren que compten amb el suport d'organitzacions com la CUP, EUiA, ACR o el Partit Pirata, “però som una assemblea de persones i no una coalició de partits”.

Un dels objectius de l'AUP per aquest mandat és “potenciar la feina activista que desenvolupem, més enllà del treball a l'Ajuntament. Aquesta té a veure amb el suport a projectes associatius com el CRAC i d'altres, o la participació o l'impuls d'iniciatives populars. De fet, destinem el 42% del sou de la nostra regidora a fomentar iniciatives ciutadanes”.