L'Ajuntament donarà a conèixer l'informe jurídic sobre Can Canyadell a la pròxima Mesa d'abocadors

Lamenta que la Mesa no s’hagi considerat per a altres formacions polítiques com el marc idoni per plantejar estratègies conjuntes

L'Ajuntament de Rubí informa que donarà a conèixer l'informe jurídic extern sobre Can Canyadell a la pròxima Mesa d'abocadors que convocarà, que serà el pròxim dimarts 13 de desembre, a les 19 h, a la Biblioteca municipal. 

El consistori explica que va contractar el citat informe el passat mes de juliol davant "la complexitat" de l’activitat que es desenvolupa a Can Canyadell i ha rebut les conclusions aquest 31 d'octubre i assegura que "la intenció de l’Ajuntament és resoldre la problemàtica el més aviat possible".

Amb aquest informe, l’Ajuntament diu que donarà resposta a la sol·licitud de l’empresa Puigfel, que va demanar una modificació no substancial de la seva llicència ambiental.

D'altra banda, l’Ajuntament manifesta que vol prioritzar la Mesa de seguiment dels abocadors com a "espai d’interlocució", i per aquesta raó donarà els detalls de l’informe quan es reuneixi i s’incorpori a l’ordre del dia. A més, lamenta que la Mesa no s’hagi considerat per a altres formacions polítiques com el marc idoni per plantejar estratègies conjuntes.

En aquest sentit, cal recordar que ERC Rubí ha denunciat a la fiscalia presumptes irregularitats en la gestió de l’abocador de Can Canyadell. Des de la formació municipal asseguren que l'abocador ha superat en un milió de tones la seva capacitat i que actualment rep tot tipus de residus. A més, també denuncien que les llicències ambientals no s’han renovat des del 2011. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació