ERC denuncia a la Fiscalia presumptes irregularitats en la gestió de l’abocador de Can Canyadell

Asseguren que ha superat la seva capacitat màxima i que les llicències ambientals no s’han renovat des del 2011

ERC Rubí ha presentat una denúncia a la Fiscalia de Medi Ambient de Barcelona per presumptes irregularitats en la gestió de l’abocador de Can Canyadell. Després que el passat mes de maig reclamessin la seva clausura per actuar sense llicència ambiental, i davant la “inacció” de l’Ajuntament, a la denúncia es concreta que l’abocador, destinat a residus inerts, ha superat en un milió de tones la seva capacitat i que actualment rep tot tipus de residus.

També denuncien que els talussos, que haurien de ser de 7 metres, superen els 20 provocant despreniments que afecten el Torrent de Pi de la Serra, i que el continu pas de camions pel Camí d’Ullastrell és una font de contaminació de l’entorn per pols, soroll i emissions.

Respecte la llicència municipal, l’Ajuntament de Rubí assegura que l'abocador de Can Canyadell la té vigent des del 2003, però a la denúncia es fa constar que, tot i que s’hauria d’haver renovat els anys 2011 i 2019, això mai s’ha fet.

Més info: L'Ajuntament de Rubí assegura que l'abocador de Can Canyadell té la llicència ambiental vigent

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació