L’alcaldessa es reuneix amb responsables de Correus per millorar el servei postal a urbanitzacions

Ana María Martínez Martínez s’ha referit especialment als dèficits que pateix el veïnat de Sant Muç

Aquest dilluns, l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor del servei de Manteniment d’Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero, s’han reunit amb responsables de Correus per buscar una solució als problemes que tenen les urbanitzacions per rebre les cartes.

Aquesta situació és especialment delicada a Sant Muç, per la qual cosa l’alcaldessa ha demanat que aquesta urbanització sigui considerada com qualsevol altra zona de la ciutat i que, en aquest sentit, s’hi garanteixi el servei postal universal. 

Tal com recorda l'Ajuntament de Rubí, la urbanització de Sant Muç és una zona on antigament primaven les segones residències però, amb el pas del temps, s’ha convertit en un barri habitat majoritàriament per veïns que hi viuen habitualment i on no arriba el servei de Correus

De fet, el grup municipal Veïns per Rubí va presentar en el ple municipal del passat mes de maig una moció per reclamar el servei postal als veïns de Sant Muç, en el que consideren "una contradicció i un greuge comparatiu" amb la resta d'urbanitzacions.

Més info: Veïns per Rubí presentarà una moció per reclamar el servei de Correus a Sant Muç

En aquest sentit, un veí de Sant Muç explicava al TOT que han d'anar a recollir les cartes a caselles postals que va habilitar l'associació de veïns o apartats postals a Correus, servei pel qual han de pagar més de 70 euros l'any

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.