L'alcaldessa de Rubí confirma que serà la candidata del PSC a les eleccions del 2023

Ana María Martínez ha fet balanç dels seus 3 anys de mandat en un acte organitzat en El Celler

Aquest dijous a la tarda, l'alcaldessa, Ana María Martínez, ha repassat els seus 3 anys de mandat en un acte institucional que s'ha celebrat en El Celler i ha fet oficial, en el dia que complia el seu tercer curs a càrrec de la ciutat, que tornarà a presentar la seva candidatura com a cap de llista del PSC a les pròximes eleccions municipals del 2023.

Igual que a l'esmorzar amb els mitjans de comunicació locals a la Biblioteca Municipal, la primera edil ha fet un resum i ha valorat els seus tres anys al capdavant de Rubí i ha explicat quin és el projecte i les línies d'acció de futur.

Més info: L’alcaldessa de Rubí fa balanç dels 3 anys de mandat

"Vull una ciutat més amable, més igualitària, més justa, més sostenible, que aposti pels joves sense oblidar als nostres grans, amb més i millors serveis, amb les urbanitzacions al dia, amb els carrers intactes i nets, amb els parcs infantils adequats, amb un hospital, amb un servei d'urgències pediàtriques 24 hores, amb una segona estació a La LLana, amb un edifici nou pels jutjats, amb unes escoles al dia, dignificades, amb un teixit empresarial fort i compromès", ha declarat.

"Tota aquesta feina que fem, que ens il·lusiona i ens compromet, la fem diàriament i possible gràcies a un govern estable, d'esquerres, progressista, amb un full de ruta compartit, amb aquesta millora de la nostra ciutat amb la qual somiem", ha afegit.

L'alcaldessa també ha agraït a En Comú Podem, amb qui formen coalició en el govern actual, i ha conclòs reiterant que "vivim amb passió i treball diari, i jo continuaré fent-ho amb il·lusió i compromís. I així compleixo avui tres anys del meu segon mandat i em presentaré de nou, per si algú ho dubtava, tornaré a ser jo qui encapçali la llista l'any que ve per liderar aquest gran grup de persones que formem la nostra corporació i, per descomptat, compto amb cadascú de vosaltres".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.