L'alcaldessa de Rubí pren possessió com a nova diputada de la Diputació de Barcelona

En substitució del socialista Alfredo Vega, que va presentar la seva renúncia el passat mes de setembre

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha pres possessió del seu nou càrrec com a diputada de la Diputació de Barcelona, en substitució del també socialista Alfredo Vega, que va presentar la seva renúncia el passat mes de setembre. Martínez serà nova diputada provincial del PSC per la Junta Electoral de Zona de Terrassa.

El nomenament arriba un dia després que es fes pública la carta d'ERC Rubí, en la qual el seu portaveu, Xavier Corbera, li demanava a l'alcaldessa que es "repensés" el seu nou càrrec ja que aquesta nova responsabilitat "segur que li demanarà temps, atenció i un esforç personal si es vol fer una bona feina com a diputada", i li preguntava si els seus socis de govern, d'En Comú Podem, hi estaven d'acord amb aquesta decisió. 

Més info: Corbera li demana a l'alcaldessa per carta que es "repensi" el seu nomenament a la Diputació

Cal recordar que Ana María Martínez ja va ser diputada entre el 2017 i el 2019 com a vocal de la Comissió Informativa i de Seguiment de Territori i Sostenibilitat i de la Comissió Informativa i de Seguiment de Desenvolupament Econòmic Local.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.