L'ampliació del CEE de Ca n'Oriol es licitarà al desembre

La consellera d'educació, Anna Simó, ha dit que estudiarà la possibilitat d'ampliar el personal del centre

Aquest dijous, la consellera d'educació Ana Simó, juntament amb l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, i el regidor d'Educació, Víctor Garcia, han visitat el Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol. Després de la visita per les instal·lacions, els polítics s'han reunit amb l'equip directiu del centre, que els hi ha fet arribar les seves queixes i demandes.

La consellera ha explicat que durant aquesta visita han pogut abordar tots els avenços que s'han fet i totes les millores que encara falten, gràcies a una documentació molt clara que els hi ha fet arribar l'equip directiu. "També ens han facilitat missatges de famílies per explicar la seva situació personal", ha afegit Simó.

Tot i que la competència en la construcció d'escoles públiques és de la Generalitat, l'Ajuntament va assumir la responsabilitat del finançament de l'ampliació de l'escola. De fet, l'alcaldessa ha explicat que si tot va bé, la licitació estarà llesta al desembre. La consellera ha dit que no han abordat el tema de pressupostar diners a l'escola, però que s'estudiarà ampliar el personal del centre. Martínez ha recordat que l'edifici està pensat per acollir 23 alumnes i actualment tenen a càrrec seu 82.

Més info: El centre d'educació especial de Ca n'Oriol reclama amb urgència un nou edifici

"S'han fet moltes filigranes per donar cabuda al fet que el claustre treballi de la millor manera. Aquesta serà la 4a licitació del projecte i esperem que vagi tot bé", ha afegit la primera edil.

En acabar, la consellera i el regidor s'han reunit amb les direccions dels diferents centres de la ciutat, tant públics com privats, per fer anàlisi de la seva situació i recollir les seves demandes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.