L'AUP aclareix la seva absència en la presentació de la moció contra la inhabilitació de Quim Torra

El grup municipal considera que en la presentació de la moció haurien de participar altres entitats i moviments ciutadans com la Plataforma 1 d'Octubre

Aquest dimecres a la tarda Esquerra Rubí i la candidatura de JuntsxCAT a Rubí presentaran davant dels mitjans locals una moció de suport a Quim Torra contra la decisió d'inhabilitació del Tribunal Suprem. L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) no estarà present i ha volgut explicar els seus motius a través d'un comunicat. 

"Volem deixar clar el suport de l'AUP a la moció i el nostre total rebuig a la sentència, així com amb tota la repressió que s'exerceix sobre el moviment independentista. La nostra absència en la roda de premsa es deu al fet que per a nosaltres és important i lògic que les entitats i moviments ciutadans amb qui compartim espais de coordinació, com la Plataforma 1 d'Octubre, en siguin partícips. Prioritzem el treball coordinat amb les entitats i moviments, que és on creiem que rau la força de l'1 d'octubre. No podem oblidar a més que entitats que en formen part, com Òmnium, ANC o els CDR, han i estan patint aquesta repressió que vulnera drets fonamentals i que, per tant, és important incloure'ls en qualsevol acció o reivindicació, sigui ciutadana o institucional.

El grup municipal no hi serà present en la presentació però assegura que  "igualment recolzarem la presentació de moció i la defensarem al ple municipal com sempre hem fet". 



 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.