L'AUP denuncia "racisme institucional" per part de la Junta Electoral

La Junta electoral de Zona ha exclòs al Mohammed Barrouhou de la candidatura del partit per a les eleccions municipals

Marina Dolset, alcaldable del partit d'Alternativa d'Unitat Popular (AUP), ha titllat de "racisme institucional" la decisió de la Junta electoral de Zona d'excloure de la seva llista electoral al Mohammed Barrouhou, ja que afirmen que l'únic motiu és que té NIE i no DNI.

Des de la formació asseguren que a Rubí són gairebé 9.500 persones majors d'edat que pel fet de no tenir DNI no poden participar en la vida política de la ciutat. Per mostrar la seva indignació, han explicat que no posaran cap suplent al seu lloc. "No hem volgut posar cap suplent en el seu lloc per evidenciar que és una anomalia greu del sistema", ha explicat Dolset.

Des de l'entitat Rubí Acull s'han volgut sumar a la denúncia i han volgut animar a tota la població que pugui votar, però que no vulgui, que cedeixi el seu vot a aquelles persones que vulguin votar, però que no puguin per no tenir DNI.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.