Canvis a col·legis de votació a les eleccions generals del 23-J a Rubí

Hi han hagut algunes variacions respecte als comicis locals del 28-M

De cara a les eleccions generals del 23 de juliol de 2023, alguns electors de Rubí hauran de votar a col·legis electorals diferents, respecte als comicis locals del 28 de maig. La majoria dels centres de votació romandran igual que fa dos mesos, però s'han fet algunes modificacions destacables. 

Els rubinencs del Districte 1, Seccions 1 i 3, que van votar a l'Escola Ramón Llull, ara ho faran a la Rivo Rubeo. Els del Districte 2 de la Secció 4, aniran a l'Escola d'Art de l'edRa, en comptes de l'Institut Duc de Montblanc. Del Districte 3, Secció 5 de les meses A i B, que van votar al 25 de setembre, aniran al Teatre Municipal La Sala. 

La ciutadania que va votar al Districte 4, Secció 22, a l'Institut L'Estatut, aquesta vegada ho farà a la Biblioteca Martí Tauler. Els del mateix districte, de la secció 25, que van escollir els seus representants a l'Institut La Serreta, votaran al Centre Cívic de Ca n'Oriol.

Les pròximes eleccions estan marcades per l'estació estival. Moltes persones que han sigut escollides per sorteig per a formar part de les meses electorals hi han hagut al·legar si tenien viatges programats abans de la convocació dels comicis. Per altra banda, la demanda de vot per correu està sent històrica. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.