Concentració davant del Casal d'Avis de Rubí per recordar el quart aniversari de l'1-0

Una trentena de persones entonen el Cant dels Segadors, al clam d'independència i llançament de petards en el quart aniversari de l'1 d'octubre

Aquest divendres a les 9 h s'han concentrat una trentena de persones davant del Casal d'Avis de Rubí per commemorar el quart aniversari del referèndum de l'1 d'octubre.

Durant la manifestació, Martí Pujol, president d'Òmnium Rubí ha fet un breu parlament per reivindicar la votació popular i continuar treballant per aconseguir "la república catalana".

Tot seguit, les persones concentrades han entonat el cant dels Segadors, hi ha hagut clams d'independència" i s'han llençat petards.



Aquest divendres, a les 20 h, està previst un nou acte de la Plataforma 1-O a la plaça Nova Estació on s'instal·larà una pantalla gran i es projectaren imatges del referèndum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.