Ja es coneixen les persones que hauran d’anar a les meses electorals del 10-N

Els seleccionats per exercir de presidents i vocals el 10-N començaran a rebre les notificacions a partir d’aquest dimarts

El sorteig per designar els responsables de les meses electorals per a les eleccions generals del 10 de novembre ha tingut lloc aquest dilluns a través d’un ple extraordinari. L’Ajuntament notificarà als ciutadans i ciutadanes designats a partir d’aquest dimarts. Aquests rebran també un manual d’instruccions on s’expliquen quines seran les funcions que hauran de dur a terme durant la jornada electoral.

Les persones que ho desitgin també poden comprovar, a partir d’aquest dimarts, si han estat escollides com a integrants d’alguna mesa en aquest enllaç. Per fer la consulta, que només té valor informatiu, cal introduir el número de DNI o Targeta de residència sense la lletra.

En total s’han elegit 1.530 rubinencs i rubinenques: 255 presidents i vocals titulars, 510 presidents i vocals suplents i 765 persones de reserva.

55.053 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis generals, que permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. Els col·legis electorals seran els mateixos que a les eleccions del 28 d’abril.

Més informació