Crea Rubí, una nova formació política que neix a la ciutat

El partit, que se situa ideològicament de centre liberal, té com a objectiu presentar-se a les pròximes eleccions municipals

Crea Rubí es consolida després que la seva portaveu, Ariadna Ramos, formés part de la llista de Valents durant les eleccions del maig de 2023. Formació que finalment es va dissoldre.

Segons explica Ramos, el partit se situa ideològicament de centre liberal, "no tirem ni cap a una banda ni cap a l'altra". Volen presentar-se a les eleccions municipals de 2027 i tenen la intenció d'expandir-se a les ciutats veïnes, "volem que hi hagi un Crea a Sant Cugat, Terrassa i Sabadell, entre d'altres." Tot i que la intenció és que es tingui un mateix lema per totes les ciutats, volen que hi hagi "llibertat" per crear el seu propi programa municipal i escollir els seus candidats.

D'altra banda, Ramos afirma que volen fomentar "l'empoderament" de les persones amb capacitats diverses, ja que ella mateixa es presenta com a "l'única portaveu d'un partit polític que pateix una discapacitat", en aquest cas autisme.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.