Designats els 801 rubinencs a qui ha tocat ser mesa electoral el 14-F

Tot i que el Govern va anunciar l'ajornament de les eleccions, el TSJC va concedir mesures cautelars i, de moment, es mantenen pel 14 de febrer

Ja se sap qui seran els 801 membres que hauran d'ocupar les meses electorals a Rubí en les eleccions catalanes del 14 de febrer, després que el Ple municipal s'hagi reunit, el dimecres 20 de gener, en sessió extraordinària per tal de fer el sorteig que decideix quins rubinencs hauran de fer de presidents, vocals i suplents de les meses.

A l’espera de conèixer la resolució definitiva del TSJC, que serà abans del 8 de febrer, l’Ajuntament de Rubí va realitzar el sorteig per a designar a les persones que hauran d’ocupar les meses electorals si finalment es manté la convocatòria de les eleccions autonòmiques el 14 de febrer

Més info: El Tribunal Superior de Justícia manté les eleccions pel 14 de febrer

Canvi d'ubicació d'alguns col·legis electorals per raons de seguretat

En total s’han elegit 801 rubinencs i rubinenques per a formar part de les 89 meses electorals com a presidents, vocals o suplents. La ciutadania pot consultar si ha estat cridada a formar part d'una mesa en aquest enllaç.

En total, 55.301 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot en aquests comicis.

A més, a causa de la Covid-19, hi ha col·legis que canvien d'ubicació i n'hi ha d'altres on es varia la localització de les meses per garantir que les persones que votin de manera presencial puguin fer-ho amb seguretat. 

Més info: Es modifiquen alguns col·legis electorals per a les eleccions del 14 de febrer

Mesures sanitàries

La situació sanitària fa que aquestes eleccions s’hagin de celebrar amb un seguit de mesures preventives. A banda de mantenir la distància de seguretat, utilitzar la mascareta i rentar-se les mans de manera sovint, els locals electorals s’hauran de ventilar de manera regular, les entrades i les sortides d’aquests es farà per accessos diferents per evitar aglomeracions. Es recomana portar el vot preparat des de casa i accedir al local sense acompanyat si no en cas de necessitat. En paral·lel, les persones més vulnerables tindran prioritat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.