La Diada de Catalunya se celebrarà a Rubí en tres punts de la ciutat

A causa de la Covid-19, les mobilitzacions es faran davant dels jutjats, a la plaça Dr. Guardiet i a la plaça Catalunya

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) informa que la Diada de Catalunya d’enguany se celebrarà a Rubí davant dels jutjats del carrer Pere Esmendia el pròxim divendres 11 de setembre a les 17 h. Des de l’entitat catalanista asseguren que és “lloc idoni per demanar una altra manera de fer justícia”.

Per evitar aglomeracions i el risc de contagi, també es preveu que una part de les concentracions tinguin lloc, a la mateixa hora, a la plaça Doctor Guardiet i a la plaça Catalunya de Rubí. Des de l’ANC expliquen que se seguirà en tot moment les indicacions donades pel PROCICAT i les persones del servei d’ordre vetllaran perquè tothom porti posada la mascareta i mantingui la distància de seguretat.

Concentracions davant els edificis de l’Estat i mobilitzacions virtuals

A banda de les mobilitzacions descentralitzades que s’han organitzat davant les façanes d'edificis que gestiona l'Estat arreu de Catalunya, també hi haurà una concentració virtual a través de  #xarxaindependència.cat, “una xarxa solidària que vol crear vincles entre persones, assemblees de base i blocs solidaris mitjançant codis QR”.

Des de l’ACN expliquen que amb cada codi es realitza una aportació econòmica en àmbits com el de sanitat, social, medi ambient, llengua i cultura.

Venda de samarretes per a la Diada d’enguany

Des l’ANC de Rubí recorden que una de les fonts principals d’ingressos de l’entitat és la venda de samarretes per a la Diada que, juntament amb el codi QR, es poden adquirir al local del carrer Llobateras, 65 de dilluns a divendres, de 18 h a 21 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.