En Comú Podem aposta per la transformació de la indústria rubinenca

Andrés Medrano, candidat a les municipals, i el diputat del Parlament Joan Carles Gallego han desgranat el projecte industrial i sostenible de la formació a la plaça Doctor Guardiet

El candidat d'En Comú Podem per a les properes muncipals, Andrés Medrano, va participar ahir en un acte del partit, a la plaça Doctor Guardiet, acompanyat pel diputat del Parlament de la formació morada, Joan Carles Gallego.

El líder de la formació municipal, va desgranar el programa electoral d'En Comú Podem en relació a la indústria, la sostenibilitat, l'habitatge i les polítiques socials. El candidat rubinenc va prometre ''polítiques útils per a la gent'', i una ''aposta decidida'' per la transformació de la indústria a la ciutat de Rubí, així com la reinserció i educació dels joves en aquest sector. Tot això, ''respectant la dignitat dels treballadors, acompanyant-los en situacions de vulnerabilitat, i amb uns ingressos mínims vitals''.

Joan Carles Gallego, per la seva part, va emmirallar-se en la feina feta pel govern de l'estat. El diputat va parlar de la necessitat ''d'arrelar la indústria a la ciutat'' i de combatre la inaccesibilitat a l'habitatge per part dels joves. Gallego també va subratllar que cal seguir amb les polítiques ambientals que ''millorin la qualitat de vida i la salut de les ciutats''

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.