En Comú Podem presenta la seva candidatura a l'Ateneu

La formació ha presentat una llista amb un 40% de cares noves

L'alcaldable d'En Comú Podem, Andrés Medrano, i la número dos de la llista, Ànnia Garcia, han presentat aquest dimecres 26 d'abril a l'Ateneu Municipal de Rubí, la seva candidatura pels propers comicis del 28 de maig. L'acte ha estat amenitzat per la monologuista Gemma Almagro i l'actuació del grup musical rubinenc Sin City.

En aquesta llista, el 40% de les persones que la formen són cares noves que no s'havien presentat mai a unes eleccions municipals a Rubí. També han caigut alguns noms com el de Pau Navarro, que va ser regidor durant la meitat del mandat i que aquest cop no els acompanyarà a la candidatura. Tot i aquesta renovació, els tres primers de la llista continuen sent els regidors que han format part del grup municipal durant aquest últim mandat, Andrés Medrano, l'alcaldable de la formació, Ànnia Garcia i Elena Montesinos.

En aquest sentit, Medrano ha explicat que es tracta d'una llista molt plural amb gent que comprèn diferents àmbits de la ciutat. "Es presenta gent de tots els barris, gent jove, gent gran, gent amb formació especialitzada i gent que porta molts anys a les entitats de Rubí".

Presentació de la llista d'En Comú Podem. FOTO: E.L.

Presentació de la llista d'En Comú Podem. FOTO: E.L.

Com a una de les novetats, trobem que les exdiputades rubinenques Concepció Abellan, de Podem, i Marta Ribas, de Comuns, tanquen la llista de la formació. Ànnia Garcia ha assegurat que "és un luxe" poder comptar amb la seva implicació i que "formen part del dia a dia" de la construcció del seu projecte.

A banda de la presentació de la candidatura, En Comú Podem també ha explicat quines seran les seves prioritats durant els pròxims quatre anys. L'alcaldable ha destacat la configuració de la ciutat amb el reforç d'una xarxa de centres cívics i la descentralització de diferents serveis, entre d'altres. També ha remarcat la defensa dels diferents drets, com el dret a l'habitatge, fent una aposta decidida per la compra de sòl públic i l'edificació d'habitatge; el dret a la salut, posant èmfasi en el jovent i la salut mental; i el dret a l'energia, modernitzant els polígons i reforçant l'economia circular. Per acabar, En Comú Podem també aposta per la formació de la població, reforçant el Rubí Forma augmentant els graus d'FP.

La llista completa d’En Comú Podem Rubí és la següent:

1. ANDRÉS MEDRANO MUÑOZ
2. ÀNNIA GARCÍA MORENO
3. ELENA MONTESINOS PUJANTE
4. JORDI ARNAIZ MORENO
5. ANDREA SÁNCHEZ-MONTAÑÉS QUINTANA
6. ANWAR EL MAIMOUNI ASMAR
7. ANDREA DE PABLOS REAL
8. DANIEL CAPOLAT PALOMAR
9. PILAR REY SALGUEIRO
10. SEBASTIÁN GONZÁLEZ KUGUEL
11. MARÍA DOLORES LLORENTE GIL
12. DANIEL GÓMEZ ARIAS
13. MARÍA GONZÁLEZ GONZÁLEZ
14. ABEL COSTELA TRAVE
15. MAMADOU GANO GANO
16. AMPARO SÁNCHEZ LÓPEZ
17. JOSÉ LUÍS NAVARRO GANDOY
18. ENCARNA PUJANTE GARGALLO
19. ELVIRA RODRÍGUEZ MARTIN
20. ANTONIO RODRÍGUEZ LEDESMA
21. ARTURO CÉSAR MARTÍNEZ
22. ESTRELLA GARCÍA PRIETO
23. JUAN ANTONIO MESTANZA PÉREZ
24. CONCEPCIÓN ABELLÁN CARRETERO
25. MARTA RIBAS FRÍAS

Suplents

1. FÉLIX SOTO RAMOS
2. ANTONIO NOGALES GARCÍA
3. VIRGINIA RIZZO TAMMARO

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.