ERC inicia trobades amb els veïns de la ciutat per conèixer les seves problemàtiques

La primera de les trobades ha estat a Can Fatjó

Esquerra Rubí ha iniciat aquesta setmana una sèrie de trobades amb la ciutadania que preveuen fer mensualment per diferents barris de la ciutat. Amb el nom ‘Un cafè amb Esquerra’, les reunions tenen per objectiu escoltar i parlar amb els veïns de Rubí per saber quines són les seves preocupacions de ciutat.

La primera trobada ha tingut lloc aquest dilluns a Can Fatjó, al bar Atenea. El portaveu d’Esquerra Rubí, Xavier Corbera, ha explicat que s’han reunit prop d’una quinzena de persones tot i que espera que siguin més en les properes ocasions. “És una manera de donar compte a la ciutadania d’allò que fem des d’Esquerra Republicana, els nostres regidors i regidores, les mocions que podem presentar o tractar qüestions problemàtiques de cada barri”.

Respecte a Can Fatjó, Corbera ha declarat que un dels inconvenients més comuns d’aquest barri són els relacionats amb l’aparcament, la mobilitat per a la gent gran, els serveis i el transport, entre d’altres.

Preguntat per l’informe tècnic sobre l’emblemàtic pi talat de Can Fatjó que el seu grup municipal va sol·licitar en el Ple, Corbera ha respost que a hores d’ara encara no saben res. “Encara que sembli increïble i malgrat que ha entrat una altra força política que són els Comuns i hauria de canviar alguna cosa, l’opacitat continua sent la mateixa. Això no ajuda a fer avançar la ciutat”.

Per la seva banda, Ricard Abellan, membre de l’executiva local d’Esquerra, ha explicat que “escoltar a la gent és fonamental perquè són els principals coneixedors, de primera mà, de la problemàtica del seu barri”.

La pròxima trobada serà després del Nadal i el seu destí s’anunciarà una setmana abans a través de les xarxes socials del partit. Des del grup municipal informen que les ubicacions ja planificades poden variar en funció de les peticions ciutadanes que es rebin.