ERC Rubí proposarà un pla per tenir més zones d'ombra a places i llocs d'esbarjo

Presentaran una moció per afavorir els espais d'ombra amb sistemes naturals i no plàstics, com a la plaça Salvador Allende

El grup municipal Esquerra Rubí considera que les actuals places i llocs d’esbarjo de la ciutat pateixen d’una manca de zones d’ombra que els faci més segurs i atractius durant l’època estival.

Per aquest motiu, la formació republicana proposarà en el pròxim ple municipal l’elaboració d’un Pla de zones d’ombra abans de l’estiu de 2022, que detecti carències i necessitats de zones d’ombra en les àrees de jocs infantils, parcs i places, determinant aquelles zones que necessiten una acció prioritària, amb la finalitat d’anar-les cobrint progressivament. 

En aquest sentit, estan a favor de solucions per crear espais d'ombra a la ciutat amb sistemes naturals "evitant, com s’ha programat a la plaça Salvador Allende, la cobertura amb elements plàstics". Des d'Esquerra Rubí consideren que aquest Pla de zones d’ombra que plantegen ha de servir per millorar els espais a partir de l’augment de massa vegetal i la disminució de l’espai pavimentat, augmentant la permeabilitat del sòl i fomentant l’evapotranspiració del sòl.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.