Esquerra Rubí reclama uns pressupostos sense retallades per a la ciutat

El grup municipal considera que Rubí necessita uns pressupostos "expansius" per atendre les necessitats de la Covid-19

Esquerra Republicana de Rubí ha manifestat en roda de premsa telemàtica que els pressupostos municipals són l’eina necessària per garantir els serveis adequats per a la ciutadania, més ara en temps de pandèmia

El grup municipal encapçalat per Xavier Corbera, ha proposat uns “pressupostos expansius i no menors als de 2020 per atendre les necessitats de la Covid-19. “Dels 84 milions d’euros del pressupost del 2020 passem als 81 milions d’euros del pressupost de 2021. Rubí, igual que han fet altres ciutats, ha d’utilitzar la capacitat d’endeutament per tirar endavant les polítiques públiques i fer-ho de la manera curosa, optimitzant els recursos i no malbaratant”.

Tanmateix, demanen concreció de partides per a realització dels projectes que poden ser susceptibles de rebre finançament europeu per la Covid-19, i volen conèixer i prioritzar totes les partides destinades a garantir que tots els alumnes de Rubí tinguin l’oportunitat de realitzar alguna activitat extraescolar, les polítiques d’habitatge i les ajudes directes al comerç.

Tanmateix, Marta Esparza, regidora de la formació, ha assegurat que en la darrera convocatòria del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), “l’Ajuntament de Rubí no s’hi va presentar i va deixar escapar l’oportunitat de disposar d’una subvenció de fins a 300.000 euros”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.