L'exregidor Pau Navarro s'incorpora a l’equip de gerència municipal

Com a nou assessor de les àrees de personal, drets socials, igualtat i ciutadania i de la societat municipal Proursa

L’Ajuntament de Rubí informa que Pau Navarro, exregidor de Memòria Històrica, tindrà un nou càrrec a l’equip de gerència municipal com a assessor de les àrees de personal, drets socials, igualtat i ciutadania i de la societat municipal Proursa. 

Navarro, d’En Comú Podem Rubí, s'acomiadava del seu càrrec com a regidor en el ple municipal del mes de juliol en favor d’Elena Montesinos, de Podem Rubí, en un relleu acordat entre les dues formacions.

Des del consistori rubinenc expliquen que després de finalitzar la seva etapa com a regidor “hem volgut retenir el seu talent i aprofitar-lo a l’organització”, i s’encarregarà del replantejament i implementació de la Sindicatura de Greuges de Rubí, servei sense representant des del mes de setembre de l’any passat. També es responsabilitzarà de donar suport als treballs de coordinació de projectes estratègics d’habitatge, de l’impuls del projecte de planificació fonamentada en l‘Objectiu de Desenvolupament Sostenible i del seguiment de les activitats i les negociacions vinculades amb el Pla d’Ordenació de Recursos Humans

Un càrrec com a assessor qüestionat per l’AUP

El grup municipal de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) criticava un dia després de la renúncia oficial com a regidor, que Navarro ocuparia un nou càrrec com assessor en el govern municipal ocupant el lloc d’Eva Candela, actualment diputada pel PSC, i ho titllava de “portes giratòries”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.