La família de l'exdona del regidor de Veïns, denunciat per maltractament, lamenta el "circ mediàtic"

Toni García, portaveu de la formació local, va assegurar que les acusacions de la seva exparella eren fets “completament falsos”

Si fa dues setmanes el portaveu de Veïns per Rubí informava que havia estat denunciat per la seva exdona per maltractaments tant a ella com als seus fills, i assegurava que era tot fals, ara és la família d'ella que ha emès un comunicat en el qual demana respecte i privacitat pel cas, ja que la seva exparella no és una figura pública.

Més info: El portaveu de Veïns per Rubí, denunciat per maltractament, assegura que "és fals"

"L'exdona de Toni García és una persona anònima i així volem que continuï sent. No entrarem en aquest "circ mediàtic" en què s'estan barrejant assumptes personals aprofitant-se d'una imatge pública política. Ens sembla molt greu i fora de lloc", han manifestat.

En el mateix comunicat la família lamenta que els fets hagin transcendit a l'esfera pública, ja que deixen l'exdona del regidor "en molt mal lloc com a mare i com a dona", i expliquen que inclús ha estat increpada pel carrer en presència dels menors.

"Preguem que es deixi d'especular sobre aquests fets tan greus que ja estan en mans de la justícia, i que és l'únic lloc on han de ser-hi. Manifestem la nostra indignació a la mediatització de fets que estan denunciats", afegeixen.

A més, el representant de la família, Antonio Santiago García, afegeix que no entenen per què durant la roda de premsa del regidor es va fer menció a un dels casos en els quals havia participat el seu advocat, Raúl G. Barroso, en referència al cas Mercuri de corrupció a Sabadell.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.