L’Institut La Serreta i el CRAC organitzen una taula rodona per commemorar la segona República

L’acte comptarà amb Eduard Puigventós, historiador local, i amb Raül Aguilar, professor de l’institut

El Departament de Ciències Socials de l’Institut La Serreta, conjuntament amb el CRAC, organitzen una taula rodona el pròxim 14 d’abril per reflexionar "sobre les sensacions i les emocions que es van viure", tant a Rubí com a la resta de Catalunya i de l’Estat, el dia de la proclamació de la segona República, el 14 d’abril de 1931, enguany fa 90 anys, així com dels fets que van conduir al seu adveniment.

La xerrada, que tindrà lloc al CRAC, pretén acostar a la gent de Rubí, especialment als alumnes rubinencs i les seves famílies, "un dels episodis més importants del segle XX al nostre país i que va marcar un punt d’inflexió en la història d’Espanya", informen en un comunicat.

L’acte comptarà amb la presència d’Eduard Puigventós, doctor en Història i historiador local, i amb Raül Aguilar, professor del Departament de Ciències Socials de l’Institut La Serreta i doctor en Història.

L’aforament és limitat i adaptat a les mesures de prevenció de la COVID-19, motiu pel qual cal reservar plaça al web del CRAC (crac.cat) i també podrà ser seguit en streaming a través del canal de Youtube del CRAC.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.