Ione Belarra destaca a Rubí la "política útil i a peu de carrer" de Podemos

La ministra visita l'oficina de drets energètics de la ciutat i assegura que "tenim una dreta que és la pitjor de tota Europa"

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, ha visitat aquest dimecres l'oficina de drets energètics de Rubí. La secretària general de Podemos ha estat acompanyada d'Andrés Medrano, portaveu de la formació local d'En Comú Podem i regidor de Medi Ambient, qui ha destacat que la ministra "ve a veure com des dels municipis es pot transformar la vida de la gent".

Segons Medrano, l'oficina de drets energètics de Rubí, a més d'atendre casos de pobresa energètica, dona sortida a una vuitena d'objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030. El regidor també ha destacat el projecte de Rubí Brilla, que té com a objectiu "empoderar la ciutadania" a través de la informació i ajudes per a l'autoconsum d'energia elèctrica amb la instal·lació de plaques solars.

Belarra i Medrano durant la roda de premsa al Rubí Forma. FOTO: NHS

Belarra i Medrano durant la roda de premsa al Rubí Forma. FOTO: NHS

Per la seva banda, Belarra ha manifestat que l'oficina de drets energètics de Rubí "és el millor exemple de com fa política Podem, que és útil i a peu de carrer" i ha assegurat que el seu partit ha estat crucial per posar un topall al preu del gas. "La intervenció pública és la millor mesura per protegir la gent en moments difícils si no també el més efectiu econòmicament".

La ministra també ha expressat que "tenim una dreta que és la pitjor de tota Europa. Feijóo ni és patriota i ni tan sols demòcrata. Crec que és molt preocupant que l'oposició pensi que a Espanya li ha d'anar malament perquè això farà que a ells els vagi millor".

Preguntada per Sumar, la plataforma electoral de Yolanda Díaz, Belarra ha dit que confia que la crisi política de l'esquerra no acabi afectant els acords a Catalunya entre Catalunya En Comú i Podem per concórrer plegats a les eleccions sota el paraigües d'En Comú Podem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.