Ja pots consultar si et toca estar a la mesa electoral el 12M

56.905 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a exercir el seu dret a vot a les eleccions al Parlament

Les persones que integraran les meses electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig han estat elegides aquest dilluns. 

L'Ajuntament ja ha començat a notificar els nomenaments a les persones escollides. Juntament amb la notificació, se'ls lliurarà un full amb preguntes freqüents, un manual i enllaç per poder descarregar-se'l, on s'explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

Les persones que ho desitgin també poden comprovar si han estat escollides com a integrants d’alguna mesa a través d'aquest enllaç o bé del XatBot, l’eina de consulta i suport als tràmits municipals disponible a la Seu Electrònica, a la part inferior dreta de la pàgina, o a través dels serveis de missatgeria mòbil WhatsApp (623 196 219) i Telegram (compte d'usuari: SuportRubi_Bot). El XatBot permet saber de manera immediata si s’ha estat designat/da membre de mesa i també el lloc de votació (col·legi, secció i mesa). Per fer-lo servir només cal saludar i fer la consulta.

La ciutadania que per algun motiu no pugui estar a la mesa aquell dia haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de zona en els set dies posteriors a la notificació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.