Joan Mena: “Rubí és un exemple de com les esquerres podem sumar”

Joan Mena, portaveu de Catalunya en Comú i candidat al Congrés el 10-N, visita Rubí en campanya

El compte enrere per a les eleccions generals del pròxim diumenge ja ha començat i els candidats de totes les formacions comencen el seu particular periple municipi a municipi. Ahir va ser el torn de Joan Mena, portaveu de Catalunya en Comú i candidat al Congrés el 10-N, que arriba dies després de Jaume Asens i Aina Vidal, que van iniciar la carrera electoral divendres passat a Rubí.

El portaveu del partit ha participat en l’assemblea d’En Comú Podem de Rubí que va tenir lloc ahir a la sala Neus Català, acompanyat d’Ànnia Garcia, portaveu del grup municipal i tinent d’alcalde d’Habitatge, i Andrés Medrano, portaveu i regidor de Sostenibilitat i Medi.

Ànnia Garcia ha destacat que és la primera assemblea que es fa conjunta en el municipi i que coincideix amb la campanya electoral. “La feina que estem fent ara com a grup municipal està funcionant. És important que les dues organitzacions compartim objectius i maneres de fer”.

Moment de l'assemblea d'En Comú Podem a la Sala Neus Català de Rubí. FOTO: Redacció

Segons Joan Mena, “la situació de Rubí és un bon missatge per dir-li al partit socialista que és possible governar amb la gent d’En Comú Podem, igual que ha passat a l’Ajuntament de Barcelona i a sis comunitats autònomes”.

Mena ha declarat que des del seu partit no estaven a favor de la repetició de les eleccions generals “però Pedro Sánchez s’ha entestat i ara el perill imminent que tenim és que el partit socialista vulgui atraure el Partit Popular o Ciutadans, fent servir a Catalunya com excusa”.

En aquest sentit, Mena ha assegurat que tenen una solució per a Catalunya, “el que cal és diàleg sincer, sense la unilateralitat que estan fent algunes forces independentistes”.

Joan Mena ha presentat Catalunya en Comú i Unidas Podemos com un partit que solucionarà els diferents problemes dels catalans i catalanes. “Rubí és un exemple de com les esquerres ens podem posar d’acord i sumar”.

Més informació