Joan Puntí, nou president de la secció local d’ERC Rubí

Els militants de la formació republicana han escollit per unanimitat la candidatura encapçalada per Puntí

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya informa que aquest dilluns ha tingut lloc l’assemblea per escollir els membres de la nova executiva de la secció local del partit. La jornada s'ha celebrat a l’espai cultural Francesc Alujas, i ha aplegat els militants de la formació republicana, que han escollit per unanimitat la candidatura encapçalada per Puntí.

La presidenta sortint, Lídia Calvet, ha destacat les limitacions que han comportat aquest any de pandèmia en el moment d’organitzar trobades o actes amb militants i amics. Tot i això, Calvet ha explicat que “el grup municipal es troba en un moment molt fort i en un bon camí”.

Un cop escollida la candidatura encapçalada per Joan Puntí, el ja nomenat nou president d’Esquerra Rubí ha explicat que la intenció és continuar amb la línia de l’anterior presidenta “com si fos una cursa de relleus”. Puntí ha afegit que “seguirem treballant amb els valors republicans perquè en Xavier Corbera sigui el futur alcalde de la ciutat”.

“El nostre model no és arribar a les institucions per col·locar-hi la nostra gent sinó dur a terme les polítiques públiques necessàries per millorar la ciutat amb les persones més qualificades per fer-ho”, ha explicat el nou president d’Esquerra Rubí. I ha assenyalat la importància de les persones independents que formen part de l’actual grup municipal, ja que “ens permeten desmarcar-nos dels amiguismes i poder anar amb el cap ben alt sempre”.

La candidatura presentada per Joan Puntí ha estat escollida per unanimitat i està formada per: Jordi Codina, secretaria d’organització; Robert Masalias, secretaria de finances; Àngels Albalate, secretaria d’imatge i comunicació; Ariadna Martín, secretaria de les dones; Montse Soler, secretaria de política municipal; Joan Batllori, secretaria de ciutadania; Laia Aliart, secretaria de transició ecològica; Moisés Pozo Garcia, Lídia Calvet i Ricard Abellán.

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Rubí ha servit també per retre un petit homenatge al recentment desaparegut Juli Sánchez per la seva vinculació i compromís amb la cultura i amb la ciutat de Rubí.

Més info: El grup fotogràfic El Gra lamenta la mort d’en Juli Sánchez

El president d’Esquerra Rubí, Joan Puntí, també ha anunciat que, si la situació epidemiològica ho permet, la intenció seria fer una inauguració de l’espai cultural Francesc Alujas al voltant de la Diada, ja que la pandèmia no ha permès fer-ne una de manera oficial.

De regidor independent a president del partit municipal republicà

Joan Puntí Recasens (Vic. 23/09/1970), és llicenciat en filologia anglo-germànica, professor d'anglès i alemany a secundària i traductor literari. Va entrar a formar part del grup municipal d’Esquerra Rubí com a regidor independent l’any 2015 i va ser un cop acabat el mandat 2015 - 2019 quan es va fer militant de la secció local de Rubí.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.