Obren els col·legis electorals a Rubí amb normalitat

Els 23 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable

Els 56.310 rubinencs i rubinenques cridats a les urnes ja poden exercit el seu dret a vot a les eleccions generals que han de definir el nou Congrés dels Diputats i el Senat. Els 23 col·legis i les 90 meses electorals de la ciutat s'han posat en marxa a les 9 h sense cap incident remarcable. Estaran oberts fins a les 20 h.

L’Ajuntament ha pres un seguit de mesures per facilitar la jornada a les persones que formaran part de les meses electorals. Per mitigar els efectes de la calor, els i les membres dels punts de votació disposen de vanos, s’han instal·lat ventiladors a les meses dels locals electorals que no disposen de climatització i s’han habilitat fonts d’aigua.

Una vegada es tanquin els col·legis, començarà l'escrutini. Abans de mitja nit, podrem saber els resultats casi complets dels diputats escollits al Congrés. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.