El Jovent Republicà de Rubí celebra el congrés anual i escull el seu portaveu

Arnau Bonell ha estat escollit com a portaveu del jovent republicà

El Jovent Republicà de Rubí s'ha reunit aquest 30 de maig per celebrar el congrés local anual on s'han escollit els responsables de cada càrrec. L'Arnau Bonell ha estat elegit portaveu, mentre que la secretaria d'organització serà ocupada per la Vinyet Martín i la secretaria de finances anirà a càrrec de Marc Guerrero.

Durant l'assemblea s'ha aprovat un full de ruta on s'especifiquen les diverses propostes que el Jovent Republicà considera indispensables per dur a terme a la ciutat durant aquest pròxim any.

Bonell ha assenyalat que cal "prendre el relleu per seguir fent política des de la base per a la població de la nostra ciutat (...) Tenim moltes ganes de fer feina i esperança i projectes perquè Jovent Rubí sigui un sinònim de feina ben feta. Necessitem que les institucions de Rubí creguin fermament que els joves són el futur de la ciutat". 
 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.