El Jovent Republicà de Rubí celebra el congrés anual i escull el seu portaveu

Arnau Bonell ha estat escollit com a portaveu del jovent republicà

El Jovent Republicà de Rubí s'ha reunit aquest 30 de maig per celebrar el congrés local anual on s'han escollit els responsables de cada càrrec. L'Arnau Bonell ha estat elegit portaveu, mentre que la secretaria d'organització serà ocupada per la Vinyet Martín i la secretaria de finances anirà a càrrec de Marc Guerrero.

Durant l'assemblea s'ha aprovat un full de ruta on s'especifiquen les diverses propostes que el Jovent Republicà considera indispensables per dur a terme a la ciutat durant aquest pròxim any.

Bonell ha assenyalat que cal "prendre el relleu per seguir fent política des de la base per a la població de la nostra ciutat (...) Tenim moltes ganes de fer feina i esperança i projectes perquè Jovent Rubí sigui un sinònim de feina ben feta. Necessitem que les institucions de Rubí creguin fermament que els joves són el futur de la ciutat". 
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.