Juan José Giner, a les llistes del PP per al 23 de juliol

El president del Partit Popular a Rubí anirà el número 29 a les llistes del PP al Congrés

La formació política ha fet públic, a través de les seves xarxes socials, la presència de Juan José Giner a la llista de les eleccions del 23J al Congrés dels Diputats per la província de Barcelona.

Més info: Juan José Giner (PP): “L’ocupació no és de dretes ni d’esquerres, és un delicte”

El president del partit a Rubí, i futur portaveu a partir de dissabte quan es constitueixi el nou Ple de l'Ajuntament, es presenta com a número 29 del PP de Feijóo. Una llista encapçalada per Ignacio Martín Blanco, exmembre de Ciutadans, Santiago Rodríguez i Cristina Agüera. En un missatge a xarxes, el grup municipal ha dit que "Feijóo i el PP són l'única alternativa real al govern de Pedro Sánchez".

 

Recordem que a Rubí, el Partit Popular tornarà a tenir representació al consistori després que durant el mandat 2019-2023 es quedés fora i que guanyes dos regidors en les últimes eleccions municipals.

Més info: Sorpasso de Vox i retorn del Partit Popular

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.