Junts per Catalunya recull avals a Rubí

Junts es presenta per primer cop com a opció política en solitari i ha de presentar avals equivalents al 0.1% del cens electoral de cada província

Junts per Catalunya va finalitzar aquest passat dissabte la recollida d’avals a Rubí. Aquestes signatures són requerides per la Llei electoral perquè la formació política pugui presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer, ja que Junts es presenta per primer cop com a opció política en solitari.

La formació, liderada per Carles Puigdemont i la candidata a la presidència, Laura Borràs, ha organitzat centenars de punts de recollida d’avals arreu del país. “A Rubí s’ha superat amb escreix l’objectiu d’avals marcat pel grup de militants de la ciutat, i en les properes hores se sabran les dades definitives”, han explicat a través d’un comunicat de premsa.

Des del partit consideren que el 14-F els electors hauran de decidir si volen “un nou tripartit i fer més marxa enrere o culminar el procés que es va iniciar l’1 d’octubre”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.