Junts Rubí creu que s'han d'instal·lar càmeres de seguretat a l'Escardívol i al Rubí Forma

Per evitar en aquests dos aparcaments actes incívics i robatoris a l'interior de vehicles

La formació política Junts Rubí creu que la ciutat necessita "urgentment" instal·lar càmeres de seguretat als aparcaments de l'Escardívol i el Rubí Forma.

En aquest sentit, proposen que la ciutat compti amb un Pla d'instal·lació de càmeres de videovigilància. Així ho ha anunciat a través d'un comunicat de premsa, "davant de l'increment d'actes incívics i els robatoris a l'interior de vehicles" als dos principals aparcaments de Rubí.

Consideren que aquest pla d'instal·lació dels dispositius de seguretat hauria de ser treballat conjuntament amb les forces de seguretat locals per detectar en quins punts de la ciutat són més necessaris aquests instruments, i alhora "dibuixar una planificació temporal i econòmica de la seva instal·lació i posterior manteniment".

Des de Junts Rubí citen altres ciutats de l'entorn, com Sant Cugat o Terrassa, i expliquen que aquests dos municipis han apostat per aquest sistema amb l'objectiu de frenar actes vandàlics. "Aquesta proposta vol ser un reforç als dispositius conjunts de Policia Local i Mossos d'Esquadra per aturar aquestes pràctiques, com també de la proposta d'increment d'efectius d'ambdós cossos policials", manifesten.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.