La patronal Cecot lamenta l’anunci d’eleccions generals perquè dilata la situació d’inestabilitat

Segons la patronal catalana Cecot, l’anunci d’eleccions generals per al 10-N dilata la situació d’inestabilitat i penalitza l’economia i la ciutadania

Després que el president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, anunciés ahir una nova convocatòria d’eleccions anticipades per al 10 de novembre, la patronal multisectorial Cecot ha manifestat públicament el seu malestar per les conseqüències i l’afectació que aquesta decisió tindrà sobre l’economia, la competitivitat empresarial, el desenvolupament de l’activitat productiva i el benestar col·lectiu.

Des de la Cecot lamenten que la ciutadania hagi de tornar a les urnes “i que els polítics siguin incapaços d’arribar a acords des de la diversitat, que és el que l’empresariat espera de la política”.

Segons la patronal, unes noves eleccions dilaten la situació d’inestabilitat que s’està vivint en els darrers anys i una nova aturada suposarà pèrdua de competitivitat respecte d’altres països i un fre a la capacitat per desplegar i fer avançar polítiques i projectes que impulsin l’activitat econòmica i el benestar social i col·lectiu que necessita el país.

La Cecot afirma que és insostenible que a data d’avui, tant el Govern de la Generalitat com el Govern central gestionin amb pressupostos prorrogats i, més preocupant encara, que es converteixi en una normalitat. Des de la Cecot reclamen als Governs l’aprovació de pressupostos que permetin fer avançar l’economia productiva.