Laura Borràs visita Rubí per donar suport a la candidatura de Junts

La presidenta de Junts per Catalunya ha passejat pels carrers de la ciutat i ha destacat el compromís de la llista de la formació

El dissabte passat, la presidenta de Junts per Catalunya i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, va visitar els carrers de Rubí juntament amb Ivan Vila i altres membres de la llista del partit a la ciutat per tal de donar suport a la candidatura.

Vila ha explicat que Borràs va acceptar de seguida la invitació a Rubí, ja que el pare de la presidenta va néixer a la ciutat i té forts lligams amb el municipi. Aprofitant la visita de qui va ser consellera de Cultura del Govern de la Generalitat, Vila ha defensat la "importància i el pes" que li donen a la cultura dins de les persones que conformen la seva llista per a les pròximes eleccions municipals.

L'alcaldable de Junts Rubí també ha explicat que la seva formació és l'única opció viable per defensar l'independentisme. "A Rubí volem ser el pal de paller de l'independentisme. Només junts defensarà la independència".

Ivan Vila i Laura Borràs durant la seva visita a Rubí. FOTO: Cedida

Ivan Vila i Laura Borràs durant la seva visita a Rubí. FOTO: Cedida

En aquest sentit, Laura Borràs ha volgut lloar la llista de Junts Rubí, assegurant que és una llista que "té en compte tota l'expertesa i tota l'experiència de la gent". També ha volgut remarcar el paper del municipalisme per assolir la independència. "Molta gent pensa que el municipalisme no té res a veure amb l'independentisme, estan equivocats, la independència és un projecte de futur".

Preguntada per la seva suspensió com a presidenta del Parlament, Borràs diu que la cambra catalana es troba en una situació "d'anormalitat democràtica" des del juliol passat, quan va ser suspesa com a diputada i presidenta del Parlament per la Mesa, i que s'han vulnerat els seus drets bàsics.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.