Meritxell Budó: "Estem més a prop de Corea del Nord que no pas d'un estat membre de la Unió Europea"

La consellera i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, demana el vot per a Junts per Catalunya en la seva visita a Rubí

La recta final cap a les eleccions generals del pròxim diumenge 10 de novembre continua i aquest dimecres ha estat el torn de la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, que ha visitat Rubí per demanar el vot per a Junts per Catalunya.

La consellera, acompanyada de membres de Junts per Rubí, ha passejat per comerços i el mercat de Rubí i ha declarat que “a nosaltres les urnes no ens fan por (...) Mentre formem part de l’Estat espanyol hem de fer sentir la nostra veu a Madrid“.

La consellera de Presidència i portaveu del Govern ha visitat el Mercat municipal. FOTO: Cedida

Pel que fa a la situació política actual a Catalunya, la consellera ha demanat diàleg i consens i ha assegurat que “no donarem els vots ni farem cap investidura a canvi de res”. Budó també ha assegurat que el dret a l’autodeterminació és un dels objectius del partit i s’ha mostrat convençuda amb l’increment del vot independentista per als pròxims comicis.

La portaveu de la Generalitat també s’ha mostrat molt preocupada per la deriva anticatalanista de tots els partits polítics. “Tret de Pablo Iglesias no hi ha res que diferenciï els candidats de Vox, Ciutadans, PP i el partit socialista. Volen seguir judicialitzant la política i aplicant la repressió a Catalunya”. Budó ha afegit que “sembla que estem més a prop de Corea del Nord que no pas d’un estat membre de la Unió Europea”.