Olors, llicències d’obres o manteniment de carrers, els precs i preguntes de la ciutadania al ple

El ple municipal d’aquest mes de juliol ha rebut vuit precs i preguntes de la ciutadania

L’esclat de la pandèmia va afectar moltes maneres de fer, entre elles la celebració del ple municipal de cada mes, que va passar a ser telemàtic. També al torn de precs i preguntes que podia fer la ciutadania al final de la sessió plenària i que la Covid-19 va fer desaparèixer.

Després de més d’un any, i a proposta d’una moció de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), els veïns poden tornar a interpel·lar als representants polítics de forma online. Els únics requisits per fer-ho és ser major de 16 anys i estar empadronat a la ciutat. Els precs o preguntes sobre temes que siguin d’interès, queixa o reclamació s’han de formular amb 10 dies d’antelació a la celebració del ple a través de l’espai Rubí Participa, ja que la plataforma es tancarà tres dies abans de l’inici del ple.

Per al ple de juliol, que se celebrarà aquest dijous a les 17 h, el veïnat ha fet arribar un total de 8 precs o preguntes, on demanen per l’estat del projecte de pisos dotacionals a Sant Jordi Parc, les males olors que provenen de l’empresa Rensika, el manteniment del carrer Puigmal, les línies d’alta tensió o la llarga espera per aconseguir la llicència d’obres per construir un habitatge, entre altres.

En el ple d’aquest dijous, l’alcaldia podrà incloure només cinc intervencions ciutadanes, segons la seva rellevància actual o vinculació amb els temes que es tractaran a la sessió.

Des del consistori rubinenc expliquen que les persones que hagin enviat preguntes al Ple rebran la resposta de forma escrita en aquest mateix apartat de participació.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació