Olors, llicències d’obres o manteniment de carrers, els precs i preguntes de la ciutadania al ple

El ple municipal d’aquest mes de juliol ha rebut vuit precs i preguntes de la ciutadania

L’esclat de la pandèmia va afectar moltes maneres de fer, entre elles la celebració del ple municipal de cada mes, que va passar a ser telemàtic. També al torn de precs i preguntes que podia fer la ciutadania al final de la sessió plenària i que la Covid-19 va fer desaparèixer.

Després de més d’un any, i a proposta d’una moció de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), els veïns poden tornar a interpel·lar als representants polítics de forma online. Els únics requisits per fer-ho és ser major de 16 anys i estar empadronat a la ciutat. Els precs o preguntes sobre temes que siguin d’interès, queixa o reclamació s’han de formular amb 10 dies d’antelació a la celebració del ple a través de l’espai Rubí Participa, ja que la plataforma es tancarà tres dies abans de l’inici del ple.

 

Per al ple de juliol, que se celebrarà aquest dijous a les 17 h, el veïnat ha fet arribar un total de 8 precs o preguntes, on demanen per l’estat del projecte de pisos dotacionals a Sant Jordi Parc, les males olors que provenen de l’empresa Rensika, el manteniment del carrer Puigmal, les línies d’alta tensió o la llarga espera per aconseguir la llicència d’obres per construir un habitatge, entre altres.

En el ple d’aquest dijous, l’alcaldia podrà incloure només cinc intervencions ciutadanes, segons la seva rellevància actual o vinculació amb els temes que es tractaran a la sessió.

Des del consistori rubinenc expliquen que les persones que hagin enviat preguntes al Ple rebran la resposta de forma escrita en aquest mateix apartat de participació.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació