Oriol Junqueras visita Rubí per donar suport a la candidatura de Xavier Corbera

El president d'ERC, Oriol Junqueras; i la consellera Tània Verge han acompanyat al candidat de Rubí en un acte de precampanya

Aquest dilluns han visitat el barri de Ca n'Oriol el president d'ERC, Oriol Junqueras, i la consellera d'Igualtat i Feminisme, Tània Verge per donar suport a Xavier Corbera en les pròximes eleccions municipals.

Junqueras ha manifestat que "a Rubí un govern alternatiu és possible" i ha confiat en que Corbera pot aportar un "aire fresc i modern" a la ciutat. El president del partit també assegura que "Rubí necessita un govern que no arrossegui les inèrcies tants anys d'ineficàcia". La consellera, per la seva banda, ha assenyalat que aquestes municipals són "cabdals" en la prevenció de les violències masclistes.

Acte de precampanya d'ERC. FOTO: Cedida

Acte de precampanya d'ERC. FOTO: Cedida

Un dels projectes en el que la formació local ha incidit més és en la construcció d'un nou centre integral de Formació Professional al Vapor Nou i la Supersond. En aquest sentit, Junqueras ha explicat que "l'FP ha de jugar un paper molt protagonista per i impulsar nova indústria i salvar la que tenim".

Durant la seva trobada al barri, els polítics han visitat l'Associació de Veïns on han pogut veure les peces que s'elaboren taller de pintura.

Oriol Junqueras, Tània Verge i Xavier Corbera amb les alumnes del taller de pintura. FOTO: Cedida

Oriol Junqueras, Tània Verge i Xavier Corbera amb les alumnes del taller de pintura. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.