El PP de Rubí escalfa motors de cara a les pròximes eleccions municipals

El representant local confia que l’escissió de VOX Rubí i la caiguda electoral de Ciutadans els hi permeti recuperar vots

Aquest dilluns el president del PP de Barcelona, Manu Reyes, ha acompanyat Juan José Giner, representant dels populars a la ciutat, en una reunió amb els seus militants i simpatitzants, al Centre Aragonès de Rubí.

La cita ha servit per reunir-se amb la junta del partit, que ha renovat alguns dels seus components, i escalfar motors de cara a les eleccions municipals del 2023. El Partit Popular, que actualment no compta amb representació en el ple municipal, espera que l’escissió de VOX Rubí i la caiguda de Ciutadans a nivell estatal, els hi permeti recuperar vots i obtenir de nou algun regidor.

Giner ha assegurat que els populars compten amb un “projecte transformador” per als rubinencs, qui considera que “se senten totalment orfes, sense identitat en les institucions locals”, amb problemes de seguretat ciutadana, falta d’oci i places d’aparcament, així com d’un manteniment correcte de la via pública.

En aquest sentit, el secretari general del PP a Rubí no ha confirmat si serà ell qui representarà de nou als populars en les pròximes eleccions, ja que “no depèn” d’ell, tot i que s’ha mostrat confiat i “il·lusionat” en què així serà.

D’altra banda, Manu Reyes ha mostrat el seu suport “a l’equip de Rubí que treballa intensament malgrat les circumstàncies perquè en les pròximes eleccions sigui un partit decisiu i amb força dins el consistori”.

Reyes ha destacat el “treball de camp” que estan fent els populars a Rubí, “parlant amb veïns, entitats i associacions, perquè estem convençuts que una altra ciutat és possible”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.