Primàries Catalunya de Rubí fa una crida a seguir mobilitzant-se en els actes de protesta

També anima a la ciutadania a adherir-se al Consell Local per la República

L’assemblea local de Rubí de Primàries Catalunya ha emès un comunicat en el qual informa, davant els últims esdeveniments polítics i judicials que han esdevingut, la defensa ferma del president Quim Torra per part dels partits independentistes del Parlament i alhora fa una crida a la ciutadania de Rubí a seguir mobilitzant-se per aconseguir la república en els actes de protesta que es convoquin.

El partit polític, sense representació actual en el Ple municipal de Rubí, considera una bona notícia l’alliberament dels dos darrers membres dels CDR “falsament acusats de terrorisme i la confirmació definitiva de la condició d’eurodiputats del president Carles Puigdemont i del conseller Antoni Comín”. Tot i això, creuen que la decisió del Tribunal Suprem i la JEC sobre Oriol Junqueras i el president Quim Torra mostren clarament que “la repressió del Regne d’Espanya continua”.

Signatura de la Declaració per al Consell Local per la República de Rubí. FOTO: Cedida

   

Primàries Catalunya de Rubí també anima a la ciutadania a adherir-se al Consell Local per la República, formada per membres de la Comissió 1 d’Octubre de Rubí i a participar activament en les seves iniciatives.

Per últim, en el seu comunicat també exigeixen als representants dels partits independentistes del Congrés dels Diputats “que facin servir la seva força parlamentària per garantir que el Gobierno de España no pugui engegar una legislatura amb normalitat si no hi ha fruits concrets de les vagues promeses de diàleg i desjudicialització”.

Més informació