Rubí liquidarà el Catalonia Innovation Triangle

El Catalonia Innovation Triangle va ser una iniciativa de Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola per crear sinergies per potenciar econòmica i empresarialment el territori

Rubí es desvincularà pròximament del Catalonia Innovation Triangle, el consorci que es va impulsar amb Cerdanyola i Sant Cugat per potenciar l'economia. L'ens estava inactiu des de 2017.

Sant Cugat ja ha oficialitzat la seva marxa en el ple municipal d'aquest mes de maig i Rubí probablement farà el mateix en la pròxima sessió plenària, segons fonts del consistori rubinenc. Les mateixes fonts informen que es tracta d'una tasca administrativa que només confirmarà la inexistència d'aquest ens.

 

En el cas de Sant Cugat, el govern ha justificat la decisió perquè, si seguia sense activitat, es posaven en risc les subvencions del Fons Català de Cooperació. Després de Sant Cugat i Rubí, Cerdanyola previsiblement seguirà els mateixos passos i també donarà per liquidat el consorci.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.