Rubí no celebrarà la tradicional Marxa de Torxes per seguretat

Òmnium Rubí anuncia que s’ha decidit no organitzar els actes de la prediada d’enguany atenent les indicacions de les autoritats sanitàries

Els actes previs a la Diada Nacional de Catalunya a Rubí no se celebraran enguany per motius de seguretat. Així ho ha anunciat Òmnium Rubí des del seu compte de Twitter, on ha explicat que no s’organitzarà la tradicional Marxa de Torxes, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Habitualment, la Marxa de Torxes sortia de la plaça Onze de Setembre de Rubí a la nit i recorria els carrers del centre de la ciutat per acabar amb la lectura d'un manifest, marcada des de fa dos anys pel record als presos polítics i persones exiliades

Per a demà divendres 11 de setembre sí hi ha previst l’ofrena floral i actes institucionals reduïts per evitar l’efecte crida, i a la tarda mobilitzacions en tres punts de la ciutat, on es vetllarà perquè tothom porti mascareta i mantingui la distància de seguretat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.