Rubí tindrà quatre alcaldes accidentals durant l’agost

L'alcaldessa de Rubí delega les seves funcions entre el 2 i el 27 d’agost, ambdós inclosos

Entre el 2 i el 27 d’agost, ambdós inclosos, l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, delegarà les seves funcions en quatre regidors del Ple que seran alcaldes accidentals.

Del 2 d’agost al 8 d’agost, assumirà l’alcaldia accidental el regidor i primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez. Del 9 d’agost al 15 d’agost, ho farà la regidora i segona tinenta d’alcaldia, Ànnia García. Del 16 d’agost al 22 d’agost, l’alcaldessa ha designat alcalde accidental el regidor i cinquè tinent d’alcaldia, Juan López i del 23 d’agost al 27 d’agost, la regidora i tercera tinenta d’alcaldia, Mª Carmen Cebrián.

Ànnia García és la portaveu d'En Comú Podem a Rubí i la resta de regidors que assumiran l'alcaldia accidental són del Partit Socialista de Catalunya

L’estructura política del consistori tornarà a la normalitat després de les vacances d’estiu amb la reincorporació de l’alcaldessa, Ana María Martínez, el 28 d’agost.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.