El rubinenc Francesc Sutrias, nou director de l'Agència Catalana de Consum

Fins ara Sutrias havia estat el director general de Patrimoni de la Generalitat

En la constitució del nou govern de la Generalitat de Catalunya, el rubinenc Francesc Sutrias ha estat nomenat nou director de l'Agència Catalana de Consum. El republicà assumeix la direcció d'aquest ens després de ser el director general de Patrimoni de Vicepresidència i Economia i Hisenda els anys 2016 i 2017 i entre el 2018 i el 2021, càrrec que ara passarà al manresà Josep Solà.

 

Sutrias, advocat de l'Institut Català del Sòl en excedència, és llicenciat en Dret per la UAB i Postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic i en Administració Pública. Va ser assessor en la redacció de la Llei 20/2014 de modificació del codi de consum de Catalunya.

Recentment va participar en un acte d'Òmnium Rubí a la ciutat per a la recollida de signatures a favor de l'aministia dels presos polítics. El rubinenc també va ser detingut i investigat per organitzar el referèndum de l'1 d'octubre. 

Més info: Òmnium Rubí reclama l’amnistia per totes les persones represaliades de la ciutat

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.