El rubinenc Juan José Giner, a les llistes del PP per a les eleccions del 12M

El portaveu del PP a Rubí anirà el número 50 de la llista encapçalada per Alejandro Fernández

Un nom rubinenc més que ressona a les eleccions del 12M és el de Juan José Giner, portaveu del PP a Rubí que anirà el número 50 de la llista del Partit Popular per a les eleccions autonòmiques del 12 de maig, una llista que encapçala Alejandro Fernández.

Fernández va donar a conèixer els primers noms de la llista en un acte el 3 d'abril, i el dissabte 6 d'abril donarà la llista completa en un altre acte previst a Barcelona. Ha sigut el mateix Giner qui ha anunciat que estaria present a la llista mitjançant un vídeo a xarxes, on ha dit que "tant el separatisme com el socialisme han portat a la nostra terra a una política totalment fallida".

La formació va deixar de tenir representació en el ple municipal de Rubí després de l’expulsió de dos regidors en el 2018 i d’escollir a Juan José Giner com a nou representant del PP a escassos mesos dels comicis del 2019. A les eleccions del maig de 2023 van tornar al consistori amb dos regidors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.