Societat Civil Catalana vol tallar els Túnels de Vallvidrera cada divendres

"Fins que els treballadors no puguin tornar a casa amb normalitat, dificultarem als separatistes que vagin a esquiar cada cap de setmana", assegura l'entitat

Societat Civil Catalana té la intenció de tallar els Túnels de Vallvidrera tots els divendres fins que no acabin els talls d'independentistes a la Meridiana. Així ho ha comunicat l'entitat unionista aquest mateix divendres, 28 de febrer.

"Fins que els treballadors no puguin tornar a casa amb normalitat, dificultarem als separatistes que vagin a esquiar cada cap de setmana", ha assegurat Societat Civil Catalana a través de les xarxes socials.

El primer tall està planificat pel 6 de març i tindrà lloc a la cruïlla de la Via Augusta amb el carrer de l'Hort de la Vila, abans del primer túnel. Per tant el tall serà a Barcelona en direcció a Sant Cugat. La intenció és dur a terme l'acció a la tarda.

Talls a la Meridiana

Amb aquesta actuació, Societat Civil Catalana vol contrarrestar els talls diaris a l'avinguda Meridiana, que fa més de 150 dies que duen a terme independentistes.

L'objectiu és pressionar perquè s'acabi dissolent la protesta independentista.