Sortejats els càrrecs de les meses electorals

A partir de dilluns, es començaran a notificar les designacions als rubinencs escollits per ser presidents i vocals durant la jornada electoral

Aquest dilluns s'han designat els i les membres de les 90 meses electorals que s'habilitaran amb motiu dels comicis locals del pròxim 28 de maig. Les persones que integraran les diferents meses s'han escollit per sorteig en el marc d'un ple extraordinari.

En total s'han elegit 1.620 rubinencs: 270 presidents i vocals titulars, 540 presidents i vocals suplents, i 810 persones de reserva per si es produís algun incident en la constitució d'alguna de les meses.

La ciutadania que per algun motiu no pugui exercir la responsabilitat que se li ha designat haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de zona en els set dies posteriors a la notificació.

Més info: Meses electorals: raons per abstenir-se i penes de presó per no justificar-ho

A partir de dilluns, l'Ajuntament començarà a notificar les designacions a les persones escollides. Juntament amb la notificació, se'ls lliurarà un manual d'instruccions on s'explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

En aquests comicis, hi haurà 24 col·legis electorals amb un total de 90 meses. L'única novetat respecte a les anteriors eleccions és la recuperació del Centre Cívic de Can Fatjó com a espai de votació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.