Últims dies per a demanar el vot per correu

La sol·licitud es pot demanar fins al dijous 13 de juliol

El pròxim 23 de juliol se celebren les eleccions generals a tot l'Estat i són uns comicis diferents perquè es fan en plena època estival. Molts ciutadans no estaran al seu domicili habitual i es trobaran a les seves estades de vacances i part de la població ha demanat o demanarà el vot per correu. La sol·licitud es pot demanar fins al dijous 13 de juliol, i el termini per a dipositar el sobre amb la papereta a les oficines de Correus o online es fins al dijous 20 de juliol. 

El vot es pot demanar a qualsevol oficina de Correus o de forma online a la seva web, sense ser necessari anar presencialment a l'establiment. Per a evitar possibles fraus, és obligatori autentificar la identitat amb el DNI electrònic o un certificat digital vàlid.

En el cas de les persones que es troben a l'estranger, han de completar un imprès de sol·licitud, on es pot recollir als consulats, ambaixades o descarregar els documents a les webs del Ministeri de l'Interior o el d'Afers Exteriors. Per a poder fer efectiu el vot, la persona que es troba fora del territori ha d'estar inscrita al registre de matrícula consular del país on es trobi com a no resident. 

L'oficina de Correus de Rubí està oberta de 8:30 a 20:30 de dilluns a divendres, i de 9:30 a 13h els dissabtes.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.