Veïns per Rubí creu que el veïnat de Sant Jordi Parc i Can Fatjó no ha estat ben informat

Els veïns s'han posicionat contra la construció d'habitatges dotacionals en una zona amb arbres recent plantats i places d'aparcament lliure

El grup municipal Veïns per Rubí considera que no s'ha informat correctament ni s'ha comptat amb la participació dels veïns de Sant Jordi Parc i Can Fatjó "per convertir sòl destinat a equipaments d’ús no residencial, en allotjaments dotacionals". 

A través d'un comunicat de premsa asseguren que des de l'equip de govern, format per PSC i En Comú Podem, s'ha pres una decisió que afecta directament als dos barris, de forma "unilateral"

El partit de Toni García afirma que el govern municipal vol construir habitatges en lloc d’equipaments d’ús per als dos barris, "tal com estava previst des de fa més de vint anys" a l'avinguda Castellbisbal número 50, al costat d'una coneguda xurreria, i número 78, en un descampat a tocar d'una ferreteria i un basar xinès. 

D’altra banda, expliquen que on actualment hi ha places d’aparcament lliure i una zona verda on es van plantar arbres fa uns mesos, es planteja canviar de lloc aquesta última i ubicar-la on està l’aparcament actual, afegint dos blocs d’habitatges d'entre 4 i 5 pisos. "Inevitablement això afecta l’aparcament actual que passaria a ser zona verda, tal com indiquen els plànols de la memòria d’actuació, així com l’ordenació urbanística prevista fins ara". 

Per últim, assenyalen que el Pla local d’habitatge preveu que aquests habitatges dotacionals estiguin construïts entre el 2021 i el 2023, la qual cosa suposaria "tot el contrari del que diu el govern de què aquest projecte és a llarg termini".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació